Home >> Arnhem Lunch

Wereldkeuken

Arnhem

Uitgebreide menukaart

     ✓ Plaats voor grote groepen

Terras voor in de zomer

Ontdek de wereldkeuken en unieke smaken in ons restaurant in Arnhem, De Staat Bar & Keuken. We beschikken over een uitgebreide kaart om te lunchen, dineren en borrelen.

 

Je gaat dus sowieso met een gevulde maag naar huis. Bekijk snel de diverse mogelijkheden en reserveer een tafel voor een onvergetelijke maaltijd.

Verwen je smaakpapillen met de lekkerste ingrediënten uit de wereldkeuken in Arnhem

In ons restaurant in het centrum van Arnhem combineren we verschillende smaken uit de wereldkeuken in lekkere gerechten. Denk bijvoorbeeld aan een gegrilde rib eye met zwart knoflookboter of een zeebaars met salsa verde. Daarnaast hebben we ook echte klassiekers als kafswang. Begin jij ook al te watertanden bij de menukaart en weet je nooit wat kiezen? Ga dan voor een dinerplank met verschillende kleine gerechten om te delen. Je kan ook kiezen voor een 3-of 4-gangenmenu.

Lik je vingers af bij lekkere borrelhapjes voor de kleine honger

Borrelen is de favoriete activiteit van heel wat Nederlanders. Wat is er immers beter dan een lekkere portie bitterbalen met een glas wijn of bier? Daarom bieden we ook een uitgebreid aanbod aan borrelhapjes aan. Je vindt echte klassiekers en unieke smaken uit de wereldkeuken samengebracht in ons restaurant in Arnhem. Wil je graag onze smaken ontdekken? Reserveer dan een tafel door een bericht te sturen via het contactformulier.

Reserveer je tafel

In onze bar & keuken in Arnhem kun je zeven dagen per week genieten van de beste lunch, leuke borrel of een smakelijk viergangen diner. We bieden ook verschillende opties voor groepen vanaf 10 personen. Wil je zeker zijn van een plek? Reserveer dan vandaag nog via het reserveringssysteem op deze website.