GROEPEN

 

Op pad gestuurd om privé of voor jouw bedrijf naar een geschikte locatie voor een borrel, jubileum, zakendiner of gewoon een fijne lunchplek te zoeken?

We denken graag met je mee. Van walking dinner en shared dining tot borrelplanken of een lunchmenu, er is van alles mogelijk.

Iets te organiseren? Laat ons dit voor je doen. Op deze pagina vind je informatie over de verschillende mogelijkheden die wij bieden. 

ZAKELIJK

Midden in het zakelijk hart van Arnhem Centrum, is De Staat een zeer geschikte plek voor de zakelijke gast.

Of het nu gaat om een formele bijeenkomst, vergadering of een informele lunch of diner. Of het nu gaat om een lunch voor vier of een receptie voor 150 personen, wij bieden allerlei mogelijkheden en de middelen om dit te faciliteren.

 

FEEST

Iets te vieren en geen zin om met de rommel achter te blijven? Laat ons dit voor je regelen.
Een verjaardag, babyshower, bruiloft of jubileum? Tijd voor een feestje!

Wij bieden diverse mogelijkheden voor kleine partijen tot groepen van ongeveer 150 personen. We zorgen er voor dat je met je gezelschap een gezellige, eigen plek hebt in de zaak zodat jullie feestje intiem gevierd kan worden. Afhankelijk van de groepsgrootte en in overleg, behoort afhuur ook tot de mogelijkheden.

Ons keukenteam bereid de lekkerste hapjes om jouw feest nog feestelijker te maken. Ook hierin bieden wij een tal van mogelijkheden. Van bitterbal tot luxe borrelplank, we denken graag met je mee.

Drank op afkoop, een aantal drankjes per persoon of volledig op nacalculatie? Laat ons je wensen weten en wij maken een voorstel op maat.   

 

GROEPSDINER

De Staat maakt met kakelverse producten buitengewoon lekkere gerechten met invloeden van over de hele wereld. Van lunch tot late night snacks brengen wij casual eating met een glimlach. Op onze kaart vind je vernieuwende gerechten, maar we kennen ook zeker jullie all time favourites!

Met een groep komen dineren? Vanaf 10 personen hanteren wij aangepaste menu's. 

Dit kan in de vorm van shared-dining, keuzemenu, buffet of BBQ. Geef ons je wensen aan en wij maken een voorstel op maat.