Home >> Arnhem Lunch

Walking dinner

Arnhem

Uitgebreide menukaart

     ✓ Plaats voor grote groepen

Terras voor in de zomer

Ben je op zoek naar een goede locatie voor een walking dinner in Arnhem? Denk dan aan De Staat Bar & Keuken.

 

Ons restaurant biedt plaats voor groepen tot 80 personen. Samen zorgen we ervoor dat jouw feest onvergetelijk zal zijn. Ontdek snel onze heerlijke gerechten.

Walking dinner in een gezellig interieur in Arnhem

Als je een feest organiseert voor je bedrijf of de hele familie wilt verzamelen voor een heerlijk diner, is het belangrijk dat je een locatie vindt die aan al je verwachtingen voldoet. Je wilt immers dat het voor iedereen een leuke ervaring wordt. Daarom biedt ons restaurant verschillende mogelijkheden aan groepen aan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een walking dinner in ons statig pand in het hartje van Arnhem? Hierbij kan je vrij rondlopen en met iedereen praten, terwijl je geniet van de lekkerste gerechten. We hebben verschillende vegetarische gerechten, maken altijd gebruik van verse ingrediënten en biologisch vlees.

Leer elkaar beter kennen met shared dinner

Naast een walking dinner is een shared dinner in ons restaurant in Arnhem ook een origineel idee voor grotere groepen. Hierbij wordt er in het midden van de tafel een authentieke houten plank geplaatst met diverse kleine gerechten. Zo proef je van alles wat en ga je zeker naar huis met een goedgevulde maag. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Of wil je de menukaart ontdekken tijdens een lunch of diner? Stuur dan een bericht via het contactformulier.

Reserveer je tafel

In onze bar & keuken in Arnhem kun je zeven dagen per week genieten van de beste lunch, leuke borrel of een smakelijk viergangen diner. We bieden ook verschillende opties voor groepen vanaf 10 personen. Wil je zeker zijn van een plek? Reserveer dan vandaag nog via het reserveringssysteem op deze website.