Home >> Arnhem Lunch

Uiteten met groep Arnhem

Uitgebreide menukaart

     ✓ Plaats voor grote groepen

Terras voor in de zomer

Wil je graag uiteten met een groep in Arnhem, omdat je een vrijgezellenfeest organiseert of omdat je nog eens een gezellige avond met vrienden wilt?

 

Wat de gelegenheid ook is, bij De Staat Bar & Keuken vindt iedereen iets naar zijn zin op de menukaart. Daarnaast geniet je vooraf van een lekkere borrel! Zien wij jou binnenkort in onze zaak?

Uiteten met een grote groep in een gezellige zaak in Arnhem

In ons restaurant in Arnhem ga je uiteten met een groep tot wel 80 personen! Hierbij bieden we je verschillende mogelijkheden aan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een shared dinner? Een informele manier van dineren met collega’s, familie en vrienden. Een selectie van onze gerechten wordt hierbij geserveerd op mooie houten planken, in een of meerdere rondes worden deze dan uitgeserveerd. Zo kunt u van alles wat proeven en ook nog eens wisselen van zitplek. Uiteraard is het ook mogelijk om voor een drie- of vier gangen keuzemenu te kiezen.

Kom naar onze vrijdagsborrel

Wil je graag met je collega’s goed het weekend inluiden? Dan ben je van harte welkom om te borrelen in ons restaurant. Daarnaast organiseren we iedere laatste vrijdag van de maand een gezellige borrel met lekkere dranken en leuke muziek. Wil je graag komen uiteten met een kleine of grote groep in ons restaurant in Arnhem? Wil je meer weten over de mogelijkheden? We beantwoorden graag al je vragen en nemen je reservatie graag op via het contactformulier.

Reserveer je tafel

In onze bar & keuken in Arnhem kun je zeven dagen per week genieten van de beste lunch, leuke borrel of een smakelijk viergangen diner. We bieden ook verschillende opties voor groepen vanaf 10 personen. Wil je zeker zijn van een plek? Reserveer dan vandaag nog via het reserveringssysteem op deze website.