Home >> Arnhem Lunch

Shared dining

Arnhem

Uitgebreide menukaart

     ✓ Plaats voor grote groepen

Terras voor in de zomer

Wil je graag shared dining ontdekken in een gezellig restaurant in het centrum van Arnhem? Kom dan naar De Staat Bar & Keuken.

We hebben een uitgebreide menukaart en bieden ruimte aan groepen tot 80 personen. Wil je het volgende bedrijfsfeest organiseren in ons restaurant? Vraag dan snel naar de mogelijkheden.

Beleef een gezellige avond met shared dining in Arnhem

Kan jij ook altijd moeilijk kiezen tussen de verschillende gerechten op de menukaart? Kiezen is niet nodig als je voor shared dining in ons restaurant in het centrum van Arnhem gaat. Je krijgt hierbij een plank met verschillende kleine gerechten voor twee of vier personen. Dit concept is ook erg leuk voor grotere groepen. Daarnaast bieden we nog tal van andere formules aan voor kleine en grote groepen.

 borrelen

Naast onze sharing dining in Arnhem bieden we ook planken aan voor tijdens de borrel. Op deze authentieke houten planken vind je verschillende huisbereide borrelhapjes. Bovendien bieden we ook voldoende vegetarische keuzes aan. Daarnaast organiseren we ook iedere laatste vrijdag van de maand een borrel met leuke muziek en lekkere drankjes. Heb je nog vragen over onze service? Wil je graag reserveren voor een shared dining avond in Arnhem of een date? We helpen je graag verder! Stuur gerust een bericht via het contactformulier.

Reserveer je tafel

In onze bar & keuken in Arnhem kun je zeven dagen per week genieten van de beste lunch, leuke borrel of een smakelijk viergangen diner. We bieden ook verschillende opties voor groepen vanaf 10 personen. Wil je zeker zijn van een plek? Reserveer dan vandaag nog via het reserveringssysteem op deze website.