Home >> Arnhem Lunch

Romantisch restaurant Arnhem

Uitgebreide menukaart

     ✓ Plaats voor grote groepen

Terras voor in de zomer

Wil je je partner verrassen met een diner in een romantisch restaurant in Arnhem? Reserveer dan een tafel voor twee bij De Staat Bar & Keuken.

 

De menukaart is erg uitgebreid en je hebt de mogelijkheid om te kiezen voor een shared dinner. We hebben alles in huis om er een romantische avond of middag van te maken.

Romantisch restaurant met heerlijke gerechten in het centrum van Arnhem

Liefde is je eten delen en daarom vind je op onze menukaart verschillende dinerplanks, die je kan delen met je partner. Op deze planks vind je verschillende kleine gerechten met vlees, vis of vega en bijhorende supplementen. Uiteraard hebben we ook een uitgebreide wijnkaart om alle smaken perfect tot zijn recht te doen komen.

Blijf na je date gezellig nakeuvelen

Gaat je date echt goed in ons romantisch restaurant in Arnhem? Dan kan je bij ons blijven borrelen tot 22 uur met een lekker biertje en versbereide bitterballen. Naast de echte klassiekers, vind je op de kaart ook originele smaken van over de hele wereld. Daarnaast ben je ook van harte welkom om te lunchen. Wil je graag reserveren in ons romantisch restaurant in het hartje van Arnhem? Vul dan snel het contactformulier in.

Reserveer je tafel

In onze bar & keuken in Arnhem kun je zeven dagen per week genieten van de beste lunch, leuke borrel of een smakelijk viergangen diner. We bieden ook verschillende opties voor groepen vanaf 10 personen. Wil je zeker zijn van een plek? Reserveer dan vandaag nog via het reserveringssysteem op deze website.