Home >> Arnhem Lunch

Restaurant markt

Arnhem

Uitgebreide menukaart

     ✓ Plaats voor grote groepen

Terras voor in de zomer

De Staat Bar & Keuken is een gezellig restaurant aan de markt van Arnhem. Kom lunchen, dineren en te borrelen op elke dag van de week. Het historische pand in combinatie met het moderne interieur zorgen voor een sfeervol resultaat, waar je in alle rust kunt genieten van de lekkerste gerechten.

Hou halte in ons restaurant aan de markt van Arnhem

Arnhem staat bekend om zijn creatief talent en om de gezellige winkelstraten en is daarom zeker een bezoek waard. Wanneer je honger krijgt van al dat shoppen is een stop bij ons restaurant aan de markt in Arnhem een echte must. Op de menukaart vind je voor elk wat wils. Wat dacht je van een gerookte ribeye of een makreelsalade? Ben je een echte zoetekauw? We hebben op onze kaart ook lekkere desserts en huisgemaakte taart staan.

Nodig je vrienden uit voor een onvergetelijke avond

In ons restaurant aan de markt in Arnhem ben je ook van harte welkom met kleine en grote groepen tot 80 personen. We bieden verschillende eetformules aan en bieden een service op maat aan. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden of wil je reserveren voor de lunch of het diner? Neem dan snel contact met ons op door een bericht te sturen via het contactformulier.

Reserveer je tafel

In onze bar & keuken in Arnhem kun je zeven dagen per week genieten van de beste lunch, leuke borrel of een smakelijk viergangen diner. We bieden ook verschillende opties voor groepen vanaf 10 personen. Wil je zeker zijn van een plek? Reserveer dan vandaag nog via het reserveringssysteem op deze website.