Home >> Arnhem Lunch

Nieuwe restaurants Arnhem

Uitgebreide menukaart

     ✓ Plaats voor grote groepen

Terras voor in de zomer

Wil je graag nieuwe restaurants ontdekken in Arnhem? Kom dan zeker eens langs bij De Staat Bar & Keuken. In dit prachtige pand in het stadscentrum geniet je van de lekkerste gerechten.

 

. Deze bereiden we allemaal met verse ingrediënten. Bij ons geniet je alle dagen van de week van een uitgebreide kaart voor de lunch, het diner en de borrel.

Ontdek nieuwe smaken in een van de gezelligste restaurants in Arnhem

Begin jij ook te watertanden bij de gedachte aan verse frietjes of een huisbereide taart? Dan vind je op onze menukaart zeker iets om je honger te stillen. Als een van de weinige nieuwe restaurants in Arnhem bieden wij dinerplanks voor twee tot vier personen aan. Op onze menukaart vind je ook verschillende dinerplanks voor twee of vier personen. Hierbij krijg je diverse kleine gerechten om te delen en maak je kennis met onze uitgebreide keuken.

Geniet van een huisbereid stuk taart

Niets is leuker dan een gezellig dagje shoppen in Arnhem en nieuwe restaurants te ontdekken. Hou daarom zeker halte bij ons voor een uitgebreide lunch of een koffiepauze met een stuk huisbereide taart. Daarnaast ben je uiteraard ook welkom voor een uitgebreid diner of een leuke borrel. Heb je nog vragen over de mogelijkheden of wil je reserveren? Stuur dan een bericht via het contactformulier.

Reserveer je tafel

In onze bar & keuken in Arnhem kun je zeven dagen per week genieten van de beste lunch, leuke borrel of een smakelijk viergangen diner. We bieden ook verschillende opties voor groepen vanaf 10 personen. Wil je zeker zijn van een plek? Reserveer dan vandaag nog via het reserveringssysteem op deze website.