Home >> Arnhem Lunch

Kindvriendelijk restaurant Arnhem

Uitgebreide menukaart

     ✓ Plaats voor grote groepen

Terras voor in de zomer

De Staat Bar & Keuken is een kindvriendelijk restaurant in het centrum van Arnhem. Hier ben je zeven dagen per week met je kroost welkom om te genieten van een gezellige lunch, diner of borrel. Zo hebben we op onze kaart lekkere boterhammen en de huisgemaakte taarten om je vingers bij af te likken.

Kindvriendelijk restaurant met uitgebreide menukaart in Arnhem

Uiteten met kinderen is vaak een heel avontuur. Je wilt dan ook dat het een aangename ervaring wordt voor je kinderen en jezelf. In ons restaurant in Arnhem beschikken we dan ook over kindvriendelijke stoeltjes en een menukaart met favorieten voor de allerkleinsten. Daarbij neem je plaats in ons gezellige en moderne interieur. Wat dacht je van een boterham met Nutella voor de lunch of een lekkere verse hamburger voor het diner?

Geniet in de zomer van het zonovergoten terras

In de zomer en op warme lentedagen neem je met het hele gezin plaats op het terras, waar ons team je met de glimlach bedienen. Op onze menukaart vind je ook lekker schepijs in verschillende smaken om te verkoelen. Ook is het mogelijk om bij ons je volgende feest te organiseren? Zo weet je zeker dat jong en oud ten volle geniet van een lekkere maaltijd en je hoeft zelf alleen maar de voeten onder tafel te schuiven. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van ons kindvriendelijk restaurant in Arnhem of wil je graag reserveren? Laat ons dan zeker iets weten via onze reserveringspagina.

Reserveer je tafel

In onze bar & keuken in Arnhem kun je zeven dagen per week genieten van de beste lunch, leuke borrel of een smakelijk viergangen diner. We bieden ook verschillende opties voor groepen vanaf 10 personen. Wil je zeker zijn van een plek? Reserveer dan vandaag nog via het reserveringssysteem op deze website.