Home >> Arnhem Lunch

Hippe restaurants Arnhem

Uitgebreide menukaart

     ✓ Plaats voor grote groepen

Terras voor in de zomer

De Staat Bar & Keuken is een van de hippe restaurants in Arnhem. Je vindt ons restaurant in het midden van centrum. De ideale stop tijdens een dagje shoppen. Bekijk alvast onze uitgebreide menukaart voor de lunch, het diner of de borrel.

Kies voor een van de hippe restaurants in Arnhem met een gezellige uitstraling

Ontdek de smaken van de wereld in onze gerechten. Op onze menukaart vind je heel wat klassieke gerechten met een twist. Daarbij heeft u een uitgebreide keuze voor de lunch, het diner en ook voor een late borrel. We maken gebruik van verse ingrediënten en biologisch vlees. Je geniet van al deze gerechten in een goed uitgedacht interieur. We beschikken over een mooi historisch pand in het centrum van de stad.

Eten delen is liefde geven

Onze zaak is een van de hippe restaurants in Arnhem waar we veel aandacht besteden aan lekkere smaken. Daarbij geloven we dat het belangrijk is om jou in de eerste plaats een gezellige avond bezorgen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor food sharing. Hierbij deel je samen een plank met kleine gerechten en ontdek je samen de lekkerste smaken.

Reserveer een plaatsje

 

Wil je weten waarom ons restaurant behoort tot de hippe restaurants van Arnhem? Kom dan snel langs om onze menukaart te ontdekken. Wil je zeker zijn van een plaats? Onze medewerkers noteren graag je reservatie via deze link.

Reserveer je tafel

In onze bar & keuken in Arnhem kun je zeven dagen per week genieten van de beste lunch, leuke borrel of een smakelijk viergangen diner. We bieden ook verschillende opties voor groepen vanaf 10 personen. Wil je zeker zijn van een plek? Reserveer dan vandaag nog via het reserveringssysteem op deze website.