Home >> Arnhem Lunch

Goed eten Arnhem

Uitgebreide menukaart

     ✓ Plaats voor grote groepen

Terras voor in de zomer

Uitgebreid en goed eten in Arnhem doe je bij De Staat Bar & Keuken. Op de menukaart vind je alles voor een gezellige middag of avond. Bovendien geniet je altijd van verse smaken en vriendelijke service. Bekijk snel de menukaart en maak je keuze.

Goed eten in een gezellig interieur in het hartje van Arnhem

Iedereen houdt van een lekkere maaltijd en daarom besteden we veel zorg en aandacht aan ieder gerecht op onze kaart. Kies vernieuwende gerechten of échte klassiekers. Hierbij is er ook gedacht aan de allerkleinsten. In ons restaurant in Arnhem kan je goed komen eten voor de lunch, het diner en een borrel. Dit zeven dagen op zeven!

Ontdek food sharing in een leuk gezelschap

Ben je op stap met een leuk gezelschap in Arnhem en willen jullie samen goed eten en een nieuw concept leren kennen? Op onze menukaart vind je een aantal dinerplanken die je deelt met twee of vier personen. Op deze houten authentieke plank vind je diverse kleine gerechten, zodat je volledig smakenpallet wordt aangesproken. Daarna is het uiteraard mogelijk om een van onze desserts te kiezen. Delen is dan optioneel!

Bel voor uw plaatsje

Wil je graag goed komen eten in Arnhem? Dan ben je van harte welkom in ons restaurant! Wil je zeker zijn van je plaatsje? Reserveer dan via deze link.

Reserveer je tafel

In onze bar & keuken in Arnhem kun je zeven dagen per week genieten van de beste lunch, leuke borrel of een smakelijk viergangen diner. We bieden ook verschillende opties voor groepen vanaf 10 personen. Wil je zeker zijn van een plek? Reserveer dan vandaag nog via het reserveringssysteem op deze website.