Home >> Arnhem Lunch

Gezellig lunchen Arnhem

Uitgebreide menukaart

     ✓ Plaats voor grote groepen

Terras voor in de zomer

Gezellig lunchen in Arnhem doe je bij De Staat Bar & Keuken. Hier kan je zeven dagen per week terecht in klein of groot gezelschap voor het lekkerste eten in een ongedwongen sfeer.

 

We maken gebruik van de verste ingrediënten en toveren een glimlach op ieders gezicht. Ben jij ook nieuwsgierig naar onze lunch of het diner? Reserveer dan snel een tafel.

Gezellig lunchen in een restaurant in het centrum van Arnhem

Kom gezellig lunchen en eten als een koning in ons restaurant in Arnhem. De Staat Bar & Keuken biedt een ruime lunchkaart aan met koude en warme gerechten. Uiteraard hebben we ook bijpassende wijnen en een uitgebreide drankkaart. In de zomer en op warme lentedagen is het bovendien heerlijk vertoeven op ons terras.

Kom op vrijdagmiddag borrelen

Wil je samen met uw vrienden of collega’s het weekend goed op gang trappen? Dan is ons gezellig restaurant in Arnhem de place to be. Op onze menukaart vind je tal van borrelhapjes, zoals bitterballen en nacho’s. Ook bieden we planken aan, zodat je van alles wat kunt proeven. Daarnaast organiseren we iedere laatste vrijdag van de maand een STAATSborrel met leuke muziek en een gezellige atmosfeer. Samen gaan we goedgezind het weekend in.

Verras je gezelschap met een gezellige middag

Wil je graag gezellig komen lunchen in ons restaurant in het hartje van Arnhem? Bekijk alvast op onze website de menukaart. Heb je al een keuze kunnen maken? Reserveer eenvoudig via deze link.

Reserveer je tafel

In onze bar & keuken in Arnhem kun je zeven dagen per week genieten van de beste lunch, leuke borrel of een smakelijk viergangen diner. We bieden ook verschillende opties voor groepen vanaf 10 personen. Wil je zeker zijn van een plek? Reserveer dan vandaag nog via het reserveringssysteem op deze website.