Home >> Arnhem Lunch

Dining Arnhem

Uitgebreide menukaart

     ✓ Plaats voor grote groepen

Terras voor in de zomer

Shared dining is helemaal hip in Arnhem. Wil je graag met je vrienden, familie of collega’s dit unieke concept ervaren?

 

Kom dan naar De Staat Bar & Keuken voor een gezellige lunch of een goed diner. Ons restaurant is in het centrum van de stad en goed bereikbaar. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Reserveer dan snel.

Ga voor een gezellig moment met shared dining in Arnhem

Gerechten delen, ook wel shared dining, genoemd, daar is ons restaurant in Arnhem groot voorstander van. U kiest dan ook op onze menukaart uit verschillende dinerplanks voor twee of vier personen. Op deze authentieke houten plank vindt u verschillende kleine gerechten, zodat er voor elk wat wils is. Al deze gerechten zijn bereid met verse, biologische ingrediënten. Nadien kunt u ook uit een van onze verschillende desserts en huisbereide taarten kiezen. Deze zijn echt om de vingers bij af te likken en je hoeft niet te delen.

Organiseer jouw verjaardagsfeest voor kleine en grote groepen

Wil je graag je vrienden verrassen met een originele sharing dining in Arnhem? Of wil je g raag je volgende bedrijfsfeest organiseren in ons restaurant? We hebben verschillende opties voor groepen vanaf tien personen en helpen je graag bij de organisatie van een topavond. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden of wil je graag een tafel reserveren voor de lunch of het diner? Stuur dan een bericht via het contactformulier.

Reserveer je tafel

In onze bar & keuken in Arnhem kun je zeven dagen per week genieten van de beste lunch, leuke borrel of een smakelijk viergangen diner. We bieden ook verschillende opties voor groepen vanaf 10 personen. Wil je zeker zijn van een plek? Reserveer dan vandaag nog via het reserveringssysteem op deze website.