Home >> Arnhem Lunch

Chique restaurant Arnhem

Uitgebreide menukaart

     ✓ Plaats voor grote groepen

Terras voor in de zomer

Heb je iets te vieren en ben je op zoek naar een chique restaurant in het hartje van Arnhem? Maak dan snel een reservatie bij De Staat Bar & Keuken.

 

Bij ons vind je een uitgebreide menukaart om te lunchen, borrelen en dineren. Bovendien werken we altijd met verse en biologische ingrediënten.

Chique restaurant met een gezellig interieur in het centrum van Arnhem

Arnhem is een bruisende stad, waar je ook kan genieten van de beste restaurants. Wil je daarom graag je zakenpartners verrassen met unieke gerechten? Of wil je graag je verjaardag in stijl vieren? In ons chique restaurant in Arnhem combineren we een origineel interieur met hoogstaande gerechten. Je hebt de keuze uit verschillende menu’s, maar je kan ook kiezen voor een dinerplank voor 2 of 4 personen. Dan krijg je een mooie houten plank met diverse stukken vlees, vis, vegagerechten en supplementen om te delen. We verzekeren je dat je niet met honger naar huis zal gaan.

Kom het hele jaar door genieten

Tijdens de zomer kan je aanschuiven op ons terras, waar je ook kunt genieten van een gezellige borrel of een exclusieve lunch. Wil je graag reserveren in ons chique restaurant in Arnhem? Of heb je nog vragen over onze service? Stuur dan een bericht via het contactformulier.

Reserveer je tafel

In onze bar & keuken in Arnhem kun je zeven dagen per week genieten van de beste lunch, leuke borrel of een smakelijk viergangen diner. We bieden ook verschillende opties voor groepen vanaf 10 personen. Wil je zeker zijn van een plek? Reserveer dan vandaag nog via het reserveringssysteem op deze website.