Home >> Arnhem Lunch

Borrelen Arnhem

Uitgebreide menukaart

     ✓ Plaats voor grote groepen

Terras voor in de zomer

Gezellig borrelen in Arnhem doe je bij De Staat Bar & Keuken. Hier vind je elke dag de meest originele borrelhapjes en echte klassiekers. En dat voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

 

Begin jij ook al te watertanden bij de gedachten aan versbereide bitterballen? Reserveer dan snel een tafel.

Borrelen in Arnhem is het hele jaar door genieten

Wil je graag afspreken met vrienden in een ongedwongen sfeer? Of bijpraten met je collega’s? Elke reden is goed om te borrelen in Arnhem. In ons restaurant en bar kies je uit verschillende borrelhapjes, of een plank die je deelt met 2 of 4 personen. Op deze plank vind je verschillende hapjes en kun je van alles wat proeven. Bovendien organiseren we elke laatste vrijdag van de maand een STAATborrel. Dat is een vrijdagmiddag vol hapjes, drankjes en de leukste muziek.

Organiseer jouw feestje of borrel in ons restaurant

Wanneer wil jij het volgende bedrijfsfeestje organiseren in ons restaurant? Of wil je met een grotere groep komen borrelen in Arnhem? Dan nemen we graag de organisatie van jouw avond voor onze rekening. Je hoeft je nergens zorgen over te maken en geniet van een perfecte avond. Heb je nog vragen over onze service of wil je graag reserveren?Vul dan snel het contactformulier in.

Reserveer je tafel

In onze bar & keuken in Arnhem kun je zeven dagen per week genieten van de beste lunch, leuke borrel of een smakelijk viergangen diner. We bieden ook verschillende opties voor groepen vanaf 10 personen. Wil je zeker zijn van een plek? Reserveer dan vandaag nog via het reserveringssysteem op deze website.