Home >> Arnhem Lunch

Arnhem Lunch

 

Uitgebreide menukaart

     ✓ Plaats voor grote groepen

Terras voor in de zomer

Wil je je vrienden of familie uitnodigen in Arnhem voor een gezellige lunch?

Reserveer dan snel bij De Staat Bar & Keuken. Hier geniet je van de beste lunch in het centrum van Arnhem. Bovendien is er ook voldoende plaats voor grote groepen.

Nodig jouw zakenpartners uit in Arnhem voor een uitgebreide lunch

Heb je binnenkort een zakenafspraak in Arnhem en wil je iedereen verrassen met de beste lunch? Met een afwisselend menu is er voor ieder wat wils. Zo vind je op onze lunchkaart heerlijke broodjes, soepen, salades en nog veel meer. Bovendien is alles altijd vers bereid met de lekkerste ingrediënten.

Lunch in stijl met een klein of groot gezelschap

Of je nu tijdens een gezellig dagje shoppen in Arnhem komt lunchen of wilt genieten van de beste lunch tijdens een eerste date, ons personeel staat voor je klaar om je met een glimlach te bedienen. Neem plaats aan een van de tafels in ons gezellig ingerichte restaurant. In de zomer geniet u heerlijk van ons zonovergoten terras. Zo weet je zeker dat je met een ontspannen gevoel en gevulde maag vertrekt.

Reserveer je tafel

In onze bar en restaurant in Arnhem kan je zeven dagen op zeven terecht voor de beste lunch, een leuke borrel of een smakelijk viergangendiner. We bieden ook verschillende opties voor groepen vanaf 10 personen. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Reserveer dan vandaag nog via het reserveringssysteem op deze website.