Home >> Arnhem Lunch

Lunchen Arnhem

Uitgebreide menukaart

     ✓ Plaats voor grote groepen

Terras voor in de zomer

Lekker en leuk lunchen in Arnhem doe je bij De Staat Bar & Keuken. We zijn zeven dagen per week geopend en beschikken over een uitgebreide lunchkaart.

 

Zo ben je er zeker van dat er voor elk wat wils te vinden is. In de zomer kan je bovendien plaatsnemen op ons zonovergoten terras. Zien wij jou snel in onze zaak?

Leuk en lekker lunchen in het centrum van Arnhem

Ga je een dagje shoppen in Arnhem? Of wil je graag je partner verrassen? Elke reden is goed om lekker en leuk te komen lunchen in ons restaurant in het centrum van Arnhem. Op de menukaart vind je verse soepen, broodjes, salades, warme gerechten en specials. Ook aan de allerkleinsten hebben we gedacht. Wat dacht je bijvoorbeeld van een boterham met Nutella of lekkere pancakes?

Geniet van een ontspannen sfeer

Onze medewerkers bedienen je altijd met een glimlach en zorgen voor een ontspannen sfeer. Dit zeven dagen op zeven! Daarnaast ben je bij ons ook van harte welkom om te borrelen en dineren. We beschikken over een grote kaart, waarin met iedereen rekening wordt gehouden. Ook voor vegetariërs is er volop keuze en laat het weten als iemand in uw gezelschap voedselallergieën heeft Bovendien gebruiken we altijd verse producten en is ons vlees biologisch.

Reserveer je plaats voor grote groepen

Ons restaurant geeft ook de ruimte aan groepen tot 80 personen om leuk en lekker te lunchen in het centrum van Arnhem. Heb je binnenkort een bedrijfsfeest? Of wil je een spetterend verjaardagsfeest organiseren? We zorgen ervoor dat het een onvergetelijke dag wordt. Een selectie van onze gerechten wordt hierbij geserveerd op mooie houten planken, in één of meerdere rondes worden deze dan uitgeserveerd. Zo kan je van alles wat proeven en ook nog eens wisselen van zitplek. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van onze feestlocatie? Wil je je partner verrassen met een afspraak in ons restaurant om leuk en lekker te lunchen? Reserveer dan snel door een bericht achter te laten via het contactformulier.

Reserveer je tafel

In onze bar & keuken in Arnhem kun je zeven dagen per week genieten van de beste lunch, leuke borrel of een smakelijk viergangen diner. We bieden ook verschillende opties voor groepen vanaf 10 personen. Wil je zeker zijn van een plek? Reserveer dan vandaag nog via het reserveringssysteem op deze website.