Herfstmenu

de Staat

Herfstmenu

Voorgerechten € 12,50

Salade van Noordzee garnalen, tomaten, créme van kropsla en croutons
of
Paté van hert en everzwijn geserveerd met getoast suikerbrood en uienmarmelade

Soep € 8,50

Soep van bospaddenstoelen “ a la Bocuse “ met kruiden olie
of
Mosterd-prei soep

Hoofdgerechten € 24,50

Kalf medaillons met appel-brandy saus, pommes Dauphine en spruitjes/spek/ui
of
Gebakken kabeljauw met smokey paprika hummus, pancetta en zeekraalsalade

Nagerechten € 8,50

Huisgemaakte tiramisu geserveerd met kersen en geschaafde chocolade
of
Huisgemaakte appeltaart geserveerd met een “krokantje van nougat” en verse pruimen saus

Keuzemenu

Keuzemenu 2 gangen: € 32,50
Keuzemenu 3 gangen: € 37,50
Keuzemenu 4 gangen: € 42,50